IMPRESSZUM, SZERZŐI JOGOK

IMPRESSZUM

A Tiszaroffi Református Egyházközség hivatalos honlapja. A honlap kiadója, üzemeltetője és fenntartója: Név: Tiszaroffi Református Egyházközség; Cím: 5234 Tiszaroff, Hősök tere 16. ; Tel./Fax.: +3656 438 326; E-mail.: tiszaroff@reformatus.hu; Internet: reftiszaroff.zsoltar.hu; Adószám: 19865807-1-16.

SZERZŐI JOGOK

Jelen honlap kiadója a Tiszaroffi Református Egyházközség. Minden, a reftiszaroff.zsoltar.hu  weboldalon található tartalom a Tiszaroffi Református Egyházközség szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett bejegyzések, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.
A Tiszaroffi Református Egyházközség fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
A Tiszaroffi Református Egyházközség pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.