Ünnepi Szolgálat Tiszaszőlősön

2019. augusztus 20-án az Államalapítás és az Új Kenyér ünnepén Nagytiszteletű Kéki Ibolya tiszaszőlősi lelkész Asszony Meghívására, a Tiszaroffi Református Egyházközség küldöttsége a lelkész és a gondnok Asszony vezetésével, Istentől Áldott napot tölthetett el Tiszaszőlősön! Az Ünnepi Istentiszteleten Nagytiszteletű Asszony felkérésére az igehirdetés szolgálatát a tiszaroffi lelkész végezte. Az Új Kenyérért hálát adott, és az Ünnepi gyülekezetet megáldotta Nagytiszteletű Kéki Ibolya tiszaszőlősi lelkész Asszony. Külön, erre az alkalomra összeállított Ünnepi műsort adtak elő a meghívott budapesti színművészek. A templomi kántori szolgálatot ellátta Kerekes Andrásné tiszaszőlősi presbiter Asszony!

Ünnepi köszöntő beszédet mondott Kerekes András Tiszaszőlős Község polgármestere, és megtisztelte az Ünnepet Oláh Vince Igazgató Úr, Tiszaszőlős Község alpolgármestere. Az Ünnepi Istentiszteletet követően a gyülekezet részére Tiszaszőlős Községi Önkormányzata által biztosított igen magas színvonalat képviselő ünnepi ebéd következett. Az Ünnepi ebéd a Tiszaszőlősi Református Egyházközség parkjában külön, erre a célra felállíttatott kerti pavilonokban volt.

Példaértékű az Önkormányzat és az Egyházközség gyümölcsöző kapcsolata, amely a folyamatos, mérhető fejlődésen is tetten érhető. Egyedül Istené a dicsőség!